Extensii gene fir cu fir

Extensii gene fir cu fir – 1D

Tehnica fir cu fir pentru extensii gene înseamnă un fir aplicat pe un fir natural, durata de aplicare este de 70 de min.

Extensii gene 2D

Tehnica 2D înseamnă 2 fire aplicate pe un fir natural, durata de aplicare este de 1,5h.

Extensii gene 3D

Tehnica 3D înseamnă 3 fire aplicate pe un fir natural, durata de aplicare este de 2h.

Extensii gene Hollywood effect

Hollywood este o tehnică de volum extrem la care se aplică între 7-12 fire pe fiecare fir natural, firele fiind extraordinar de subțiri pentru a avea un comfort sporit si pentru a nu deteriora genele. Durata de aplicare este de 3h.

Extensii gene Russian volume

Russian volume este o tehnica prin care se aplica 4-5 fire pe un fir natural. Firele folosite sunt extrem de subtiri, pentru a nu fi deranjante. Durata de aplicare este de 2 ore.

Ce reprezintă extensiile fir cu fir

Extensiile de gene fir cu fir sunt adaosuri fir cu fir / individuale ce au aspectul și forma genei naturale, ele fiind folosite în scopul creerii unui efect de alungire sau de volum.

Ce se întâmplă după aplicare

După aplicare, 48 de ore (2 zile) este o perioadă foarte importantă, extensiile trebuiesc ferite de apă, abur, uleiuri, creme, make-up (orice fel de umezeală). Nu le atingeți cu degetele deoarece grăsimea de pe piele reduce puterea adezivului. Pentru a nu le strica forma este de preferat să dormiți pe spate. După această perioadă genele trebuiesc spălate cu apă pentru a evita infectarea ochilor din cauza lipsei de igienă, deoarece la baza extensiilor se strâng secreții și produse de make-up folosite, ceea ce va duce în timp la iritarea pleoapei și la afectarea firelor naturale. Nu este permisă folosirea produselor de tip mascara, folosirea rimelului duce la imposibilitatea curățării impurităților de pe gene, lipirea extensiilor, ceea ce duce la smulgerea firelor naturale. Totodată folosirea rimelului face imposibilă întreținerea genelor.

Pentru fetele aflate la pubertate trebuie menționat faptul că ele trebuie să se demachieze chiar dacă nu se machiază, deoarece demachierea are ca efect îndepărtarea excesului de sebum și curățarea tenului și a genelor.

Pe toată perioada purtării extensiilor nu aveți voie să folosiți produse de demachiere pe bază de uleiuri. Deci, pentru aceasta procedura vom folosii apa micelară sau apa termală pentru o curățare ușoară.

După 4-6 săptămâni se efectuează întreținerea prin îndepărtarea tuturor extensiilor care nu se mai sunt conforme. Durata întreținerii nu diferă de aplicarea inițială. Rolul principal al procedurii este de verificare și întreținere a genelor naturale și a extensiilor pentru ca factorul de regenerare naturala a genelor să nu fie compromis.

Genele naturale cad în mod normal după 6-7 săptămâni când ele ajung la maturitate de aceea durata medie în care vă puteți bucura de extensiile de gene nu poate depăși 5-6 săptămâni. Rezistența extensiilor de gene este dependentă de rezistența și sănătatea genelor naturale.

După cele 6 săptămâni în care ați purtat extensiile de gene este recomandată îndepărtarea extensiilor rămase și o pauză de 1-2 săptămâni pentru a permite regenerarea genelor naturale. Pe timpul acestei pauze se recomandă utilizarea unui tratament de hidratare a genelor naturale.

Dacă nu doriți aceste pauze sau vreți să le faceți mai rar, atunci vă puteți îngriji genele naturale și pe perioada purtării extensiilor de gene folosind Dlux Lash Treatment & Serum.

Beneficii

Beneficiul principal este că sunteți scutită de cele 30-60 minute pe care le pierzi zilnic cu machiajul. Extensiile de gene fir cu fir îți conturează în mod elegant ochii, punându-i în evidență scutindu-te de rimel și eye-liner. Pe scurt, ești fresh și frumoasă cu un minim de efort.

Umblă vorba că extensiile de gene ajung în timp să denatureze genele naturale. Acest lucru este adevărat în cazul în care abuzăm de acestă tehnică (atunci când ne încăpățânăm să punem gene când nu este cazul); ignorăm sau tratăm cu lipsă de interes sfaturile tehnicianului sau când tehnicianul este slab pregătit, folosește produse de slabă calitate sau proveniență necunoscută și neavizată.

De ce să utilizați extensii de gene?

 • Pentru că sunt foarte ușoare
 • Pentru un aspect mai natural
 • Pentru că dacă sunt îngrijite cum trebuie, nu afectează genele naturale
 • Pentru că rezistă pana la 6 săptămâni
 • Pentru că prin folosirea diferitelor grosimi, lungimi și curburi obținem diferite efecte
 • Pentru că sunt ideale acelor persoane cu ochelari care nu pot folosi mascara
 • Pentru că permit corecția micilor asimetrii ale ochilor
 • Pentru că sunt rezistente la apă
 • Pentru că vrei să scapi de rimel

 

Despre produsele folosite

Guise Salon folosește produse Royal de înaltă calitate, fire din mătase naturală, tratate și avizate. Adezivul are o rezistență mare, extensiile rezistând până la 6-7 săptămâni în funcție de atenția acordată.

Materia primă din care sunt fabricate aceste extensii de gene este părul sintetic, păr ce imită foarte bine firele de gene naturale. Prin aplicarea de extensii gene 3D obțineți un efect de volum. Datorită varietății de grosimi și curburi accesibile, ne putem adapta diferitelor tipuri de gene. De asemenea, aceste gene false au un aspect ușor lucios, care dau cu ușurință genelor efectul de glamour.

Genele Royal au următoarele avantaje:

 • conferă un aspect mai natural mult mai sexy
 • au o textură foarte fină, fiind fabricate din fibră de mătase
 • nu afectează strucura firului de păr natural pe care se lipesc.

Extensiile de gene Royal au fost concepute cu un ambalaj ergonomic, pentru a reduce eforturile tehnicienilor de gene și a maximiza rapiditatea de aplicare. Genele sunt dispuse în rânduri echidistante, așezate în tăvițe. Genele dintr-un rând se află la o distanță ideală, astfel încât să poată fi apucate cu ușurință. Astfel, tehnicianul are viteză mai mare la aplicare, putând să reducă semnificativ timpul aplicării, uneori chiar și la jumătate. Acest detaliu prezintă un avantaj pentru profesioniști deoarece mărește considerabil productivitatea și șansa de a rezolva mai mulți clienți în același interval de timp.

Alte produse

La solicitarea clientelor putem folosi și gene din următoarele mărci:

 • NEICHA PREMIUM LASHES
 • NEICHA MAGIC SLIM LASHES
 • NEICHA BLOSSOM LASHES
 • O’CLAIR GLOSSY LASHES
 • O’CLAIR SILK LASHES
 • O’CLAIR SLIM EYELASH

Cum alegem produsele

Adaptăm lungimea și curbura extensiilor de gene în funcție de efectul pe care dorim sa îl creem și în funcție de firul de păr natural.

Contraindicații pentru mămicile care alăptează sau femei însărcinate

Nu sunt contraindicații în acest caz, singurele diferențe care apar sunt datorate disconfortului datorat menținerii poziției culcat pe toată durata aplicării și  o ușoară scădere a rezistenței extensiilor datorată exploziilor hormonale din acestă perioadă.

Prețuri

 • 1D – 100 lei,
 • 2D – 150 lei,
 • 3D – 200 lei,
 • Russian volume – 300 lei,
 • Hollywood effect – 350 lei

Share: twitterFacebookredditpinterestlinkedinmail

Follow us on: Facebooktwitterlinkedinrssyoutube


extensii gene 2D
extensii gene 2D
extensii gene 2D
extensii gene 2D

Postări extensii gene:
Pentru extensii gene 2D de calitate apelați cu încredere la Guise Salon.


tombola extensii gene 3D 01
tombola extensii gene 3D 02

tombola extensii gene 3D 03

tombola extensii gene 3D 04

tombola extensii gene 3D 05