Tombola extensii gene 3D

Tombola extensii gene 3D

Tombola extensii gene 3D s-a încheiat.

Perioada:

17 Octombrie – 19 Octombrie
17 Octombrie la 0:00, până la 19 Octombrie la 18:00

Au participat:

72

Câștigătoarea:

Adita Adriana

Status:

Câștigătoarea este fericită 🙂

Despre produsele folosite

Guise Salon folosește doar produse Royal de înaltă calitate, fire din mătase naturală, tratate și avizate. Adezivul are o rezistență mare, extensiile rezistând până la 6-7 săptămâni în funcție de atenția acordată.

Materia primă din care sunt fabricate aceste extensii de gene este părul sintetic, păr ce imită foarte bine firele de gene naturale. Prin aplicarea de extensii gene 3D obțineți un efect de volum. Datorită varietății de grosimi și curburi accesibile, ne putem adapta diferitelor tipuri de gene. De asemenea, aceste gene false au un aspect ușor lucios, care dau cu ușurință genelor efectul de glamour.

Extensiile de gene Royal au fost concepute cu un ambalaj ergonomic, pentru a reduce eforturile tehnicienilor de gene și a maximiza rapiditatea de aplicare. Genele sunt dispuse în rânduri echidistante, așezate în tăvițe. Genele dintr-un rând se află la o distanță ideală, astfel încât să poată fi apucate cu ușurință. Astfel, tehnicianul are viteză mai mare la aplicare, putând să reducă semnificativ timpul aplicării, uneori chiar și la jumătate. Acest detaliu prezintă un avantaj pentru profesioniști deoarece mărește considerabil productivitatea și șansa de a rezolva mai mulți clienți în același interval de timp.

Pentru extensii gene 2D de calitate apelați cu încredere la Guise Salon.

tombola extensii gene 3D 01
tombola extensii gene 3D 02

tombola extensii gene 3D 03

tombola extensii gene 3D 04

tombola extensii gene 3D 05

costel